«Ο τόπος της καρδιάς μας» στην ΕΡΤ3

Το 14ο επεισόδιο του ενδέκατου κύκλου της οικογενειακής δραματικής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 και ώρα 15:30.

Γενική υπόθεση: Η σειρά «Heartland» βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Λόρεν Μπρουκ και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Έιμι Φλέμινγκ, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα της μητέρας της, Μάριον.

Η Χάρτλαντ είναι ένα αγρόκτημα αλόγων στην ύπαιθρο της Alberta, που η Έιμι αποκαλεί σπίτι της. Η Έιμι έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, προσπάθησε να φτιάξει τη σχέση της με την αδελφή της Λου, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Χάρτλαντ. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους Τιμ, που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για το θάνατο της Μάριον, θα προκαλέσει μπερδέματα.

 

(11ος Κύκλος) – Επεισόδιο 14ο.

Μια απειλητική παρουσία από το παρελθόν του Τάι καταφθάνει στο Χάντσον, θέτοντας σε κίνδυνο ολόκληρη την οικογένεια. Στο μεταξύ, μετά από μια απρόσμενη ρομαντική στιγμή, η Λου έρχεται αντιμέτωπη με τις ανασφάλειες που τις έχουν δημιουργήσει οι αποτυχημένες σχέσεις της, ενώ η Τζόρτζι ανησυχεί για την αντίδραση του Άνταμ, όταν μάθει για εκείνη και τον Γουάιατ. Ο Τζακ, θορυβημένος από ένα περιστατικό, μένει στο πλευρό της Έιμι, καθώς οι δυο τους κάνουν ετοιμασίες για τον ερχομό του χειμώνα.

Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ