Ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1

Δύο καλλιτέχνες με κοινές καταβολές, μουσική παιδεία και έρωτα για τη ζωή, έρχονται στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στις 00:15. Αυτό το «Σημείο συνάντησης» είναι γεμάτο μουσικές νότες και προσωπικές ιστορίες που θα αγγίξουν όποιον τις ακούσει. Ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη, λοιπόν, συζητούν για όλα όσα τους έχουν φέρει στο σημείο να πατούν γερά στα πόδια τους και να κατακτούν τα “θέλω” τους.

Ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1

Ο Στέφανος Κορκολής περιγράφει πώς ξεκίνησε να παίζει μουσική σε ηλικία 4 χρόνων, πόσο τον επηρέασε μία ξαφνική ασθένεια της μητέρας του, ενώ θυμάται και τις σπουδές του στο Παρίσι. Επίσης, μιλάει και για την ποπ καριέρα του, εξηγώντας πως αυτό συνέβη κατά λάθος και ως μία λύση ανάγκης για να μπορεί να βιοπορίζεται από την μουσική: εκτός από συνθέτης έπρεπε να ξεκινήσει να λέει και ο ίδιος τα τραγούδια του! Δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε όλη την επιτυχία της εποχής των 90’s που τελικά για εκείνον ήταν μια εμπειρία πολύ επεμβατική, ενώ στην ερώτηση αν θα άλλαζε κάτι, απαντάει αφοπλιστικά ότι θα ήθελε να μην ήταν τόσο αγαθός. Ο αγαπημένος συνθέτης, τέλος, μιλάει και για τη συνεχή μάχη του με τον καρκίνο, που δεν τελειώνει ποτέ, αλλά  και για το πώς όλη αυτή η εμπειρία τον βοήθησε να πετάξει τους «τοξικούς» ανθρώπους από τη ζωή του.
Ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 Η Κάρμεν Ρουγγέρη, από την πλευρά της, αφηγείται πώς μεγαλώνοντας μέσα σε μια Καθολική οικογένεια μπόρεσε να αναπτύξει τα ταλέντα της και να ασχοληθεί με τις Τέχνες, την αγάπη της για τα παιδιά και το παιδικό θέατρο, την ιδιαίτερη σχέση της με την τηλεόραση, καθώς και το πόσο βασικό ρόλο έπαιξε η μητρότητα σε όλη της τη ζωή. Η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας δεν διστάζει να αποκαλύψει πως τελείως συμπωματικά διέγνωσε σε πολύ αρχικό στάδιο καρκίνο στον μαστό, και καταλήγει στο διαχρονικό συμπέρασμα, ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Μια συζήτηση με βάθος, ήθος, αναμνήσεις και όνειρα είναι μια συζήτηση που δεν θέλετε να χάσετε.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας
Διεύθυνση παραγωγής: Production House

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος