Ο ποιητής Μάρκος Μέσκος στο “Ξενοδοχείο 9.58”

O 95.8 fm του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3, “ανοίγει τα φιλόξενα δωμάτιά του” και προσκαλεί τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης σε μια ιδανική φιλοξενία στο “Ξενοδοχείο 9.58”.

Σε μια νέα ζώνη ακρόασης, 9-10 κάθε βράδυ, από Δεύτερα έως Παρασκευή, σε κοινή μετάδοση με τον 102fm, φιλοξενεί ανθρώπους που έχουν να πουν ενδιαφέρουσες ιστορίες από τη ζωή και το έργο τους στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για προσωπικότητες από όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής, καλλιτέχνες, επιστήμονες, αρχιτέκτονες, επιχειρηματίες, cult φιγούρες της πόλης που η Θεσσαλονίκη ταυτίστηκε μαζί τους.

Στην εκπομπή της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου, «δωμάτιο» έκλεισε ο ποιητής Μάρκος Μέσκος. Στην… υποδοχή είναι η Ελένη Κουρτίδου.

Η σημαντική αυτή εκπομπή, κοινή στα δύο προγράμματα του ΡΣΜ της ΕΡΤ3 έρχεται να προσθέσει στο αρχείο του δημόσιου ραδιοφώνου τη δημιουργία μιας μοναδικής φωνοθήκης, που θα αποτελέσει ιδανικό υλικό ακόμα και για τους ιστορικούς του μέλλοντος.
Τα πρόσωπα που επιλέγονται εξιστορούν σε πρώτο πρόσωπο όσα σημάδεψαν τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, ιστορίες και αναμνήσεις από την πορεία της Θεσσαλονίκης στο χρόνο, γνωριμίες και στιγμές που θυμούνται από τη δική τους πορεία. Παράλληλα επιλέγουν τα τραγούδια που αγάπησαν.

http://webradio.ert.gr/ert3-makedonias/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος