O αγαπημένος μουσικός και συγγραφέας Μιχάλης Δέλτα και ο δημοφιλής ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι καλεσμένοι της Λένας Αρώνη στην εκπομπή ArtWeek», το Σάββατο 16 Μαΐου 2020 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2.
Στο πρώτο μέρος της εκπομπής η Λένα Αρώνη συναντά τον Μιχάλη Δέλτα. Συνομιλούν με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο «Ενεργειακή ψυχοθεραπεία» και το νέο δίσκο με τίτλο «Εlation» (Eλέησον). Ο Μιχάλης Δέλτα μιλάει για το φόβο, το θυμό, την ψυχοσυναισθηματική ενηλικίωση του ανθρώπου, αλλά και για το πώς κάποιος μπορεί να κατακτήσει την ευτυχία.
Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη μοιράζεται μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.
Περί υποκριτικής, δυσκολιών, ονείρων, εχθρών και προβληματισμού πάνω στο ερώτημα του Σαίξπηρ «να ζει κανείς ή να μη ζει» κινείται η συνέντευξη, που αποκάλυψε έναν ηθοποιό, ο οποίος βάζει την προσωπική ζωή πάνω από την καριέρα.
Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.
Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.
Έτος παραγωγής: 2020.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος