Καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η ζωή είναι στιγμές», την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, στις 20:00, είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς.
Η εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» και φέτος φιλοξενεί προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού, της Τέχνης, της συγγραφής και της επιστήμης.
Οι καλεσμένοι του Ανδρέα Ροδίτη έρχονται στο στούντιο, άλλες φορές μόνοι και άλλες φορές μαζί με συνεργάτες και φίλους τους. Άποψη της εκπομπής είναι οι καλεσμένοι να είναι άνθρωποι κύρους, που πρόσφεραν και προσφέρουν, μέσω της δουλειάς τους, ένα λιθαράκι πολιτισμού και επιστημοσύνης στη χώρα μας.
«Το ταξίδι» είναι πάντα μια απλή και ανθρώπινη συζήτηση γύρω από τις καθοριστικές στιγμές της ζωής τους.
Eπεισόδιο 5ο: «Δημήτρης Πιατάς»
Καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», είναι ο ξεχωριστός και ιδιαίτερος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς.
Συνομιλούν για τη ζωή του, την πορεία του, αποκαλύπτοντας στιγμές από τον μισό αιώνα της υποκριτικής τέχνης του.
Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Ανδρέας Ροδίτης
Σκηνοθεσία: Πέτρος Τούμπης
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Σκηνογράφος: Ελένη Νανοπούλου
Μουσική σήματος: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Επιμέλεια γραφικών: Λία Μωραΐτου
Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος