ertnews.gr

«Μια καινούργια αρχή» – Ο Ε΄ Κύκλος της συναρπαστικής σειράς στην ΕΡΤ2

06/08 01:14
«Μια καινούργια αρχή» – Ο Ε΄ Κύκλος της συναρπαστικής σειράς στην ΕΡΤ2

Το 11ο και το 12ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της δραματικής σειράς «Μια καινούργια αρχή» (A place to call home), παραγωγής Αυστραλίας 2013-2017, θα απολαύσετε -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- στην ΕΡΤ2, την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, στις 18:15.

«Μια καινούργια αρχή» – Ο Ε΄ Κύκλος της συναρπαστικής σειράς στην ΕΡΤ2

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει και απειλητικά σύννεφα μαζεύονται πάνω από την έπαυλη των Μπλάι.
Η οικογένεια συνειδητοποιεί ότι είναι ανοχύρωτη απέναντι στις κακεντρεχείς επιθέσεις του σερ Ρίτσαρντ, καθώς η εμπλοκή του στις οικονομικές υποθέσεις των Μπλάι βάζει σε σοβαρό κίνδυνο το μέλλον της έπαυλης.
Η Ρεγγίνα, άραγε, αποτελεί τη μοναδική τους ελπίδα διάσωσης ή μήπως παίζει διπλό παιχνίδι;

Δραματική σειρά, παραγωγής Αυστραλίας 2013-2017

Δημιουργός: Μπέβαν Λι

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Ντίσελντορπ, Μπρετ Κλίμο, Άμπι Ερλ, Κρεγκ Χολ, Αριανγουίν Παρκς Λόκγουντ, Νόνι Χαζλίχιρστ, Ντέιβιντ Μπέρι

(Ε΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 11ο: «Μεγάλα ψέματα» (Lie Deep)

Ο Ρόι βρίσκει τον Τζακ σε άθλια κατάσταση να προσπαθεί να διαχειριστεί τον εξευτελισμό που υπέστη. Όταν βρίσκουν τη σορό της Ρεγγίνα, ο Χένρι και η Σάρα κάνουν αυτοψία. Πρέπει να ενημερώσουν την οικογένεια Μπλάι ότι η Ρεγγίνα ήταν νεκρή πριν πέσει στο ποτάμι. Η Ελίζαμπεθ πιέζει τον Τζορτζ να συμφιλιωθεί με τον Τζέιμς.

Η Άννα και ο Χένρι, έπειτα από μια νύχτα έντονης διασκέδασης με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, έχουν ερωτική επαφή. Ο Μάθιου κάνει πρόταση γάμου στην Ολίβια και εκείνη δέχεται. Ο Τζορτζ δεν εκλέγεται. Ο σερ Ρίτσαρντ συλλαμβάνεται από την αστυνομία για τον θάνατο της Ρεγγίνα.

(Ε΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 12ο: «Εις μνήμην» (In Memoriam)

Ο κόσμος της Άννας καταρρέει με την άρνηση του Χένρι να την παντρευτεί, επειδή δεν μπορεί να τεκνοποιήσει. Η Ολίβια και ο Μάθιου ετοιμάζονται να φύγουν από τη χώρα. Ο σερ Ρίτσαρντ αφήνεται ελεύθερος, όταν η Σάρα μαθαίνει πως η Ρεγγίνα αυτοκτόνησε σε μια προσπάθεια να τον βγάλει οριστικά από τη ζωή της οικογένειας Μπλάι.

Η Ελίζαμπεθ καταφέρνει να δώσει το δικό της μήνυμα στον σερ Ρίτσαρντ και να τον αναγκάσει να μην ενοχλήσει ξανά την οικογένειά της. Η Σάρα, ο Τζορτζ και ο μικρός Ντέιβιντ επισκέπτονται τη Γαλλική Ριβιέρα, όπου ο Τζορτζ συμφιλιώνεται με τον Τζέιμς πριν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με προορισμό το Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version