ertnews.gr

«Με τα μάτια της Τερέζας» – Ο δεύτερος κύκλος στην ΕΡΤ2

19/05 01:15
«Με τα μάτια της Τερέζας» –  Ο δεύτερος κύκλος στην ΕΡΤ2

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της συναρπαστικής δραματικής σειράς εποχής «Με τα μάτια της Τερέζας» (La otra mirada), παραγωγής Ισπανίας 2018, μεταδίδει -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– η ΕΡΤ2, την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 στις 21:00.

«Με τα μάτια της Τερέζας» –  Ο δεύτερος κύκλος στην ΕΡΤ2

Γενική υπόθεση Β΄ Κύκλου: Έπειτα από τέσσερις μήνες στη φυλακή, η Τερέζα κρίνεται αθώα για τη δολοφονία του πατέρα της και βγαίνει από τη φυλακή. Όμως, η καθηγήτρια δεν είναι η ίδια. Δεν έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τη σχέση της με την αδελφή της Ρομπέρτα, ειδικά όταν η κοπέλα πρέπει να αποδεχθεί ότι η μητέρα της, η Μαρία Aντονία, είναι η δολοφόνος.

Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν, όταν η Τερέζα συναντά την Ινές, μια νεαρή Αφρικανή τυχοδιώκτρια, που δεν έχει κανέναν στον κόσμο. Καταστρώνει σχέδιο για να καταφέρει να μπει στο κολέγιο και να μορφωθεί.

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο. Τέσσερις μήνες μετά την παραμονή της στη φυλακή, η Τερέζα αθωώνεται για τη δολοφονία του πατέρα της και αφήνεται ελεύθερη.

Όμως, η δασκάλα δεν είναι πια η ίδια. Αισθάνεται εξαντλημένη και δεν έχει δύναμη να αντιμετωπίσει τη σχέση της με την αδελφή της Ρομπέρτα, την ίδια στιγμή που πρέπει να αποδεχτεί το γεγονός ότι η μητέρα της είναι δολοφόνος.

Στο μεταξύ, στην Ακαδημία, η Μανουέλα δέχεται να προσλάβουν νέα διαχειρίστρια, την Κάρμεν, παλιά φίλη και συμμαθήτριά της στην Ακαδημία.

Η Λουίζα γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βιθέντε, του ταχυδρόμου της Ακαδημίας, ενώ η Φλάβια, αν και προσπαθεί να δεχτεί το γάμο της με τον Ενρίκε, συναντά τον Τομάς που επιστρέφει από τη Σεβίλη.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Χοσέπ Σίστερ Ρούμπιο, Χάιμε Βάκα.

Πρωταγωνιστούν: Μακαρένα Γκαρσία, Πατρίσια Λόπεζ, Άνα Βάχενερ, Σεσίλια Φρέιρε, καθώς και οι Μπεγκόνια Βάργκας, Λουσία Ντίεζ, Ελένα Γκαγιάρντο, Αμπρίλ Μοντίγια, Κάρλα Κάμπρα και η Πάουλα ντε λα Νιέτα, νεαρές ηθοποιοί που υποδύονται τις μαθήτριες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version