ertnews.gr

«Μαύρες Χήρες» -δωδέκατο επεισόδιο Α΄κύκλου στην ΕΡΤ2

06/04 07:00
«Μαύρες Χήρες» -δωδέκατο επεισόδιο Α΄κύκλου στην ΕΡΤ2

Το δωδέκατο και τελευταίο επεισόδιο του Α΄ κύκλου της νέας ξένης δραματικής σειράς-θρίλερ «Μαύρες Χήρες» (Black Widows), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, στις 21:40.

«Μαύρες Χήρες» -δωδέκατο επεισόδιο Α΄κύκλου στην ΕΡΤ2Πρόκειται για δραματική σειρά-θρίλερ, παραγωγής Φινλανδίας 2014 και ο Α΄ κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 12 ωριαία επεισόδια. Η σειρά έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε, ενώ σήμερα την παρακολουθούν τηλεθεατές από όλες τις σκανδιναβικές χώρες και πολλές της Ευρώπης, μέχρι και τη Μέση Ανατολή.

Παίζουν: Pihla Viitala, Wanda Dubiel, Malla Malmivaara, Ville Tiihonen, Osla Raisanen, Alex Anton, Niko Saarela, Carl-Kristian Rundman, Vilma Melasniemi.

Επεισόδιο 12ο (Α΄ κύκλος): Οι φόβοι της Γιοχάνα για την Κίρσι και το κατά πόσο μπορούν να την εμπιστευθούν, επιβεβαιώνονται ένας-ένας. Αναδύεται μία βαθιά αντιπαλότητα της Κίρσι  προς τη Βίρα, διότι η Κίρσι θεωρεί πως η φίλη της έχει τα πάντα, ενώ η ίδια δεν έχει τίποτα. Η Βίρα συνειδητοποιεί ότι ερωτεύεται τον άνδρα της ξανά και πως τίποτα δεν μπορεί να το εμποδίσει αυτό, ούτε καν ένας φόνος εκ προμελέτης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version