ertnews.gr

«Μαύρες Χήρες» -δέκατο επεισόδιο Α΄κύκλου στην ΕΡΤ2

04/04 07:30
«Μαύρες Χήρες» -δέκατο επεισόδιο Α΄κύκλου στην ΕΡΤ2

Το δέκατο επεισόδιο του Α΄ κύκλου της νέας ξένης δραματικής σειράς-θρίλερ «Μαύρες Χήρες» (Black Widows), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, στις 21:40.

Πρόκειται για δραματική σειρά-θρίλερ, παραγωγής Φινλανδίας 2014 και ο Α΄ κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 12 ωριαία επεισόδια. Η σειρά έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε, ενώ σήμερα την παρακολουθούν τηλεθεατές από όλες τις σκανδιναβικές χώρες και πολλές της Ευρώπης, μέχρι και τη Μέση Ανατολή.

Παίζουν: Pihla Viitala, Wanda Dubiel, Malla Malmivaara, Ville Tiihonen, Osla Raisanen, Alex Anton, Niko Saarela, Carl-Kristian Rundman, Vilma Melasniemi.

Επεισόδιο 10ο (Α΄ κύκλος): Η Κίρσι μοιάζει να μην μπορεί να σταθεί στη ζωή της με τις δικές της δυνάμεις, αφού δεν είναι ικανή να φροντίσει ούτε καν το χάμστερ που αγόρασε – και όντας απένταρη, καταφεύγει για μερικά χρήματα στον Γιούκα, ο οποίος της τα προσφέρει με χαρά πριν καν του τα ζητήσει. Ο Γιούκα, για μία φευγαλέα στιγμή, έρχεται κοντά με την πρώην γυναίκα του. Η μόνη η οποία έχει αντιρρήσεις στο να δείξουν οίκτο στον Γιούκα είναι η Γιοχάνα. Φοβάται πως έχει συναισθήματα που δεν θα έπρεπε για τον αστυνόμο που ερευνά την υπόθεσή τους, αλλά μέσω αυτού τελικά κάνει μία σωτήρια ανακάλυψη…

«Μαύρες Χήρες» -δέκατο επεισόδιο Α΄κύκλου στην ΕΡΤ2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version