ertnews.gr

«Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός» – Ο τρίτος κύκλος στην ΕΡΤ2

22/07 01:30
«Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός» – Ο τρίτος κύκλος στην ΕΡΤ2

Το έκτο επεισόδιο του Γ’ κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

«Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός» – Ο τρίτος κύκλος στην ΕΡΤ2Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, στις 21:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 6ο: «Η δήλωση» (The Statement)

Μετά την επίθεση αυτοκτονίας σε καφέ του Ιλινόις, αποκαλύπτεται ότι ο δράστης είχε ταξιδέψει και εκπαιδευτεί πρόσφατα στη Σαουδική Αραβία και είχε σχέση με υψηλά ιστάμενο αξιωματούχο της κυβέρνησης της χώρας.

Η Ελίζαμπεθ ασκεί πιέσεις στον πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας, προκειμένου να οδηγηθεί ο ηθικός αυτουργός στη Δικαιοσύνη. Ενώ ο Ματ αρνείται να κάνει δήλωση, παρά τις πιέσεις που δέχεται, όταν αναφέρεται στις ειδήσεις ότι συνδέεται με τον βομβιστή.

Ο Χένρι πηγαίνει να συναντήσει τον Ντιμίτρι, όταν ενημερώνεται ότι έχει προβλήματα προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version