Το κρίσιμο βρετανικό δημοψήφισμα της Πέμπτης, στην ΕΡΤ

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ, με τον Πάνο Χαρίτο, εστιάζει στο κρίσιμο δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακολουθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με “ζωντανές” συνδέσεις, συζητήσεις και αναλύσεις στο στούντιο… 

Σε απευθείας σύνδεση με το Λονδίνο, o Αντώνης Αλαφογιώργος και η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στη βρετανική πρωτεύουσα, Ευδοξία Λυμπέρη, οι ανταποκριτές σε Βερολίνο (Γ. Παππάς), Παρίσι (Θ. Παπαϊωάννου), Ουάσιγκτον (Λ. Αργύρη), Βρυξέλλες (Γ. Συριόπουλος), καθώς και όλοι οι δημοσιογράφοι του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων της ΕΡΤ, μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό, όλα τα τελευταία νέα που αφορούν στο δημοψήφισμα στη Μ. Βρετανία.

Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων, θα ακολουθήσει η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Δημοψήφισμα στη Βρετανία: Brexit ή Bremain», με καλεσμένους του Πάνου Χαρίτου, πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους και αναλυτές, ενώ θα υπάρχουν και συνεχείς “ζωντανές” συνδέσεις με τη βρετανική πρωτεύουσα.

Συνεχής ενημέρωση από το ert.gr 

Ακόμη, στο www.ertnews.gr μέσω ειδικής ειδησεογραφικής ενότητας (http://bit.ly/28NOmGX) υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων και πληροφοριών για το κρίσιμο δημοψήφισμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος