Το 10ο και τελευταίο επεισόδιο του Α΄κύκλου της συναρπαστικής ιστορικής – δραματικής σειράς εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 22:00.
Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 1932 στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ, ταυτόχρονα, διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο. Όμως, η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;
Επεισόδιο 10ο (τελευταίο Α΄κύκλου): Τελειώνει η καλοκαιρινή σεζόν και η μοίρα του Ραμού εναπόκειται στα χέρια του Ραλφ. Τώρα που γνωρίζει την αλήθεια πίσω από τους φόνους, θα αφήσει να κρεμάσουν έναν αθώο; Στη λέσχη πραγματοποιείται ψηφοφορία για να αρθεί η απαγόρευση συγχρωτισμού λευκών με έγχρωμους και η Σύνθια ξέρει πολύ καλά πως ήταν πρωτοβουλία του Ραλφ, που το έκανε για να την εκδικηθεί. Η Άλις και ο Άρφιν ετοιμάζονται να κοινοποιήσουν τη σχέση τους, λογαριάζοντας όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Η Σάρα είναι ράκος καθώς ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Ινδία και τον άντρα της.
Παίζουν: Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.
Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος