ertnews.gr

«Indian Summers» στην ΕΡΤ1

01/09 10:00
«Indian Summers» στην ΕΡΤ1

Το τρίτο και τέταρτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της συναρπαστικής ιστορικής-δραματικής σειράς εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 23:30.

«Indian Summers» στην ΕΡΤ1

Ιστορική δραματική σειρά, παραγωγής Αγγλίας 2015.

Πρωταγωνιστούν: Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 1932 στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ, ταυτόχρονα, διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο. Όμως, η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

Επεισόδιο 3ο: «Λευκοί θεοί».  Σοκαρισμένος από τη βίαιη πράξη του Ναρές, ο Άφριν στέλνει ανώνυμο γράμμα στον Ραλφ, προειδοποιώντας τον ότι έχουν βάλει δυναμίτη στη σπηλιά, δεν βρίσκουν όμως τίποτα. Η Σούνι έχει υποψίες για το θάνατο της Κάιρα και με τη βοήθεια του Ίαν τη συνδέει με τον Ναρές. Στο μεταξύ, ο Ραλφ ελπίζει να πείσει τον Μαχαραγιά να καταφέρει και τους άλλους ντόπιους αρχηγούς να στηρίξουν τη βρετανική κυριαρχία, η Σίνθια όμως ανακαλύπτει ότι η σύντροφος του Μαχαραγιά, Σιρίνε, δεν είναι αυτή που φαίνεται. Ο Άφριν αγωνιά για την Άλις, για το πώς τη μεταχειρίζεται ο αυταρχικός σύζυγός της, πράγμα που κάνει τον Ραλφ να τον συμπαθήσει.

Eπεισόδιο 4ο: «Η άδεια καρέκλα». Η Άλις με τον Άφριν έχουν κρυφή ερωτική συνάντηση και ο άντρας της κάτι υποψιάζεται. Η Σούνι πιέζει τον αδελφό της να αποκαλύψει την εμπλοκή του στο φόνο της Κάιρα και το ρόλο του στο Κόμμα της Ανεξαρτησίας και τα εμπιστεύεται όλα στον Ίαν. Ο Χόθορν, που σκοπεύει να επιστρέψει στην Αγγλία μαζί με τη Λένα, νταντά των παιδιών του και αντικείμενο του πόθου του, υπόσχεται στον Ραλφ πως θα τον συστήσει για Κυβερνήτη, ενώ η Μαντλέν οργανώνει επίδειξη μόδας, με την ελπίδα ότι η Σιρένε θα πείσει τον Μαχαραγιά να στηρίξει τον Ραλφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version