«Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1 – «25 Δεκεμβρίου 2020»

Φίλοι και συγγενείς, αλλά και έθιμα και γεύσεις στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της κωμικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που θα παρακολουθήσετε την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00.

Κωμική σειρά μυθοπλασίας, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη, στις 23:00.

Ευρηματικό σενάριο, ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δηκτικό χιούμορ και εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης… συνταγής για την «Τούρτα της μαμάς».

«Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1 – «25 Δεκεμβρίου 2020»

Βασικός άξονας της πλοκής είναι τα οικογενειακά τραπέζια της μαμάς Τραπέζια που στήνονται σε γενέθλια, επετείους γάμων, βαφτίσεις, κηδείες, αλλά και σε γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, το Πάσχα, όπου οι καλεσμένοι – διαφορετικών ηλικιών, διαθέσεων και πεποιθήσεων – μαζεύονται για να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν, να θυμηθούν, να χαμογελάσουν, αλλά και να μαλώσουν, να διαφωνήσουν…

«Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1 – «25 Δεκεμβρίου 2020»

  Εορταστικό επεισόδιο : «25 Δεκεμβρίου 2020» 

Παραμονή Χριστουγέννων και στο άδειο σπίτι φτάνει η Αλεξάνδρα και η Μαριλού ερχόμενες από ένα ρεβεγιόν. Με έκπληξη διαπιστώνουν ότι στο σπίτι έχει γίνει διάρρηξη και ότι ο διαρρήκτης, ο νεαρός αντιεξουσιαστής Φραγκίσκος, είναι ακόμα μέσα στο σπίτι. Η Αλέξάνδρα και η Μαριλού προσπαθούν να αποκρύψουν την ταυτότητα του Φραγκίσκου από τους υπόλοιπους, καθώς η Ευανθία ετοιμάζει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και ένας αστυνομικός φτάνει στο σπίτι για να εξετάσει τη διάρρηξη.

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο σπίτι της Ευανθίας και του Τάσου σε πλήρη εξέλιξη. Συγγενείς, φίλοι, χριστουγεννιάτικα έθιμα από όλο τον κόσμο. Γεύσεις Χριστουγεννιάτικες και ένας Φραγκίσκος, που ως γνήσιος αριστεριστής και αντιεξουσιαστής δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Όσο και αν η Μαριλού και η Αλεξάνδρα προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η κόντρα ανάμεσα στον Φραγκίσκο και τον Πάρη είναι σχεδόν νομοτελειακή. Η Τούρτα της Μαμάς θα επέμβει την κατάλληλη στιγμή;

«Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1 – «25 Δεκεμβρίου 2020»

Σενάριo: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη
Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
Δ/νση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης
Οργάνωση παραγωγής: Ευάγγελος Μαυρογιάννης
Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου).

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου και η Μαρία Γεωργιάδου στον ρόλο της Βάσως, μάνας της Βέτας.

Ως guest στο εορταστικό επεισόδιο εμφανίζονται οι: Χρύσα Ρώπα (Αλεξάνδρα), Τριαντάφυλλος Δελής (Ντέμης), Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσιώκος (Γιάγκος), Αγγελική Παρδαλίδου (Αγγέλα), Ορέστης Τζιόβας (Απόλλων), Βασίλης Παπαδόπουλος (Φρογκ), Γιώργος Λαμπάτος (Φάνης), Χρήστος Τριπόδης (Σακκάς), Τζόυς Ευείδη (Λίτσα).

«Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1 – «25 Δεκεμβρίου 2020»

Η σειρά μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, στις 23:00, και μετά τη μετάδοσή της από την ΕΡΤ1, είναι διαθέσιμη στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος