ertnews.gr

«Η Κλίκα» στην ΕΡΤ1

13/01 10:30
«Η Κλίκα» στην ΕΡΤ1

Την εξαιρετική δραματική σειρά μυστηρίου «Η Κλίκα», (Clique) παραγωγής Αγγλίας (ΒΒC) 2017, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 22:30, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1.

Στη σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια, πρωταγωνιστούν οι Σινόβ Κάρλσεν, Λουίζ Μπρίλι, Άισλινγκ Φραντσιόσι, Μαρκ Στρέπαν, Ρέιτσελ Χαρντ Γουντ, Κρις Φούλτον, Σοφία Μπράουν, Έλα-Ρέι Σμιθ, Έμα Άπλετον, Έμουν Έλιοτ.

Γενική υπόθεση: Δύο φίλες που είναι κολλητές από παιδιά, η Τζόρτζια και η Χόλι, ετοιμάζονται να ζήσουν τα ωραιότερα χρόνια της ζωής τους ως πρωτοετείς στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Η Τζόρτζια πολύ γρήγορα μπαίνει στην ελίτ κλίκα των δημοφιλέστερων κοριτσιών, που έχουν για αρχηγό την καθηγήτριά τους Τζουντ Μακ Ντέρμιτ. Μια κλίκα πολύ ελκυστική, καθώς η Τζουντ είναι μια δυναμική, γοητευτική φεμινίστρια και τα κορίτσια οι πιο έξυπνες φοιτήτριες.

«Η Κλίκα» στην ΕΡΤ1

Η ευκολία με την οποία μπαίνει στην παρέα τους η Τζόρτζια αφήνει τη Χόλι μόνη και παραπονεμένη. Η ζήλια της όμως γρήγορα μετατρέπεται σε πανικό, όταν βλέπει ότι η Τζόρτζια αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα και για να καταλάβει τι συμβαίνει στην καλύτερή της φίλη, την ακολουθεί στον κλειστό αυτό κύκλο.

Ανακαλύπτει έναν μαγικό κόσμο με φαντασμαγορικά πάρτι, όπου συχνάζει η ελίτ των επιχειρηματιών του Εδιμβούργου.  Είναι όμως ένας κόσμος γεμάτος άθλιους συμβιβασμούς και καθώς η Χόλι βγάζει στο φως τον διεφθαρμένο πυρήνα του, ο κίνδυνος πλησιάζει από παντού, για την ίδια και την Τζόρτζια. Μπορεί η Χόλι να ξαναβρεί την αδελφική της φίλη; Και με τι κόστος για την ίδια;

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, στις 22:30

Πρεμιέρα – Επεισόδιο 1ο. H Xόλι και η Τζόρτζια είναι αδελφικές φίλες από 11 χρόνων και στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο κυκλοφορούν παντού μαζί, μέχρι που γνωρίζουν την «κλίκα» και όλα αλλάζουν. Η Χόλι διακρίνει το σκοτάδι πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα των κοριτσιών, η Τζόρτζια όμως μαγεύεται από τον λαμπερό, ηδονιστικό τρόπο ζωής και η Χόλι για να την προστατέψει, την ακολουθεί.

Βραβεία:

MIP Drama Screenings – Buyers Coup de Coeur

TV Choice Awards 2017– Η Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Δραματική Σειρά

Οι κριτικές το αποθέωσαν:

«Καλώς ήρθατε στο νέο τηλεοπτικό σας πάθος για το 2017».

Η «Κλίκα» είναι το σύγχρονο νουάρ».

«Επιτέλους, το βλέπουμε στην οθόνη: ο σκοτεινός υπόκοσμος του Εδιμβούργου των ναρκωτικών, του σεξ, της προδοσίας, της βίας, της αυτοκαταστροφής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version