Η Κατερίνα Λέχου και ο Αντίνοος Αλμπάνης στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1

Όταν η θεατρική σκηνή μεταφέρεται στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, τότε οι ηθοποιοί και συνεργάτες Κατερίνα Λέχου και Αντίνοος Αλμπάνης δίνουν «ρεσιτάλ»… συζήτησης! Το άλλοτε θεατρικό κοινό μετατρέπεται σε τηλεοπτικό και το ραντεβού ορίζεται για την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020, στις 23:15.

Η Κατερίνα Λέχου μιλά για την πλούσια καριέρα της, τις επιλογές που τη δικαίωσαν αλλά και εκείνες που μετανιώνει, το γάμο της και τη στάση ζωής της -που σε πολλούς φαντάζει αντισυμβατική- αλλά στην ίδια έχει χαρίσει την απόλυτη ισορροπία.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μοιράζεται τις αναμνήσεις του από την καλλιτεχνική του πορεία, τις απόψεις του για την προσωπική ευτυχία αλλά και την οπτική του για τη ζωή, ιδίως έπειτα από μία σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Επίσης, πώς χαρακτηρίζουν τη φετινή τους θεατρική συνεργασία πάνω και πίσω από τη σκηνή; Τι θα ήθελαν να αλλάξουν στον τρόπο που γίνονται οι συνεντεύξεις στην Ελλάδα;

Μία φιλική κουβέντα της Κατερίνας Λέχου και του Αντίνοου Αλμπάνη επί παντός επιστητού, που θα απολαύσει το τηλεοπτικό κοινό στο «Σημείο Συνάντησης».

Μία ψυχαγωγική εκπομπή – πρόταση, όπου οι φιλοξενούμενοι, μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε τον κόσμο τους μέσα από τα δικά τους λόγια.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ