Η ΕΡΤ στο Champions League (trailer) – Εκπομπή και για το Europa League

Η ΕΡΤ, πιστή στο ραντεβού της με τους φιλάθλους, προσφέρει στους τηλεθεατές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, μεταδίδοντας αγώνες του Champions League και εκπομπή με εκτεταμένα στιγμιότυπα του Europa League.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στην ΕΡΤ1, στην εκπομπή του Champions League με τον Περικλή Μακρή, οι τηλεθεατές θα μάθουν την ενδεκάδα του Μάρκο Σίλβα λίγο πριν από τη σέντρα με την Μπάγερν Μονάχου.

Παράλληλα, ο Ιωσήφ Νικολάου, στο γήπεδο  «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με καλεσμένους τον Ηλία Πουρσανίδη και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Σπύρο Γιαννιώτη, καθώς και με συνδέσεις από τον αγωνιστικό χώρο, θα μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της σπουδαίας αναμέτρησης.

Στις 21:45 από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD, καθώς και από το site www.ertnews.gr οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Γιώργος Χαϊκάλης. Θα ακολουθήσει η εκπομπή «Champions ΕΡΤ-Post Game» από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, καθώς ο Γιάννης Δάρρας με συνεντεύξεις των παικτών και του προπονητή του Ολυμπιακού, ο Κώστας Κουκουλάς με δηλώσεις από τα επίσημα του γηπέδου και ο Γρηγόρης Τάτσης με συνεντεύξεις από τη μεικτή ζώνη θα σας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ της βραδιάς.

Στη συνέχεια, ο Περικλής Μακρής θα παρουσιάσει στιγμιότυπα απ’ όλα τα παιχνίδια της βραδιάς. Τέλος, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να παρακολουθήσετε εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπαρτσελόνα. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Η ΕΡΤ μεταφέρει από φέτος στις οθόνες και τον παλμό του Europa League. Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου,  στις 18:00, στην ΕΡΤ2 στην εκπομπή «Europa League ΕΡΤ», με τον Γιάννη Ράνιο και τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο, θα μεταδίδονται εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων, όπως και πλούσιο ρεπορτάζ από τα ματς του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης.

Επιπλέον, η ΕΡΤ θα μεταδώσει και τον Τελικό του Europa League.

Δείτε το trailer

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος