«Η Επιστροφή» στην ΕΡΤ3

Το όγδοο επεισόδιο της αστυνομικής-ψυχολογικής σειράς θρίλερ «Η Επιστροφή» (Estoy Vivo / I Am Alive), παραγωγής Ισπανίας 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε –Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 23:00. 

Αστυνομική-ψυχολογική σειρά θρίλερ, παραγωγής Ισπανίας 2017, που θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Εθίχα.

Πρωταγωνιστούν: Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Αλέχο Σάουρας.

Γενική υπόθεση: Ένας αστυνομικός σκοτώνεται κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός κατά συρροήν δολοφόνου. Ύστερα από πέντε χρόνια «επιστρέφει» κοντά στην οικογένειά του στο σώμα άλλου άνδρα, έχοντας ως εγγύηση για την αθανασία του τη δέσμευση να μην αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Επεισόδιο 8ο. Ο Χασάπης πλησιάζει επικίνδυνα την Μπέα, παριστάνοντας τον καθηγητή στο ινστιτούτο.
Ο Χασάπης καταφέρνει να παρεισφρήσει στη σχολή της Μπέα. Παριστάνοντας τον καθηγητή, πλησιάζει επικίνδυνα την κόρη του Βάργκας. Το κορίτσι είναι αφελές και συμπαθεί αμέσως τον νέο καθηγητή.
Η αστυνομία έχει νέα στοιχεία για το πού μπορεί να είναι θαμμένοι οι εχθροί, τους οποίους φρόντισαν να ξεφορτωθούν ο Μάρκες και ο Σύνδεσμος. Ο Μανουέλ προσπαθεί να παραπλανήσει την κόρη του, Σουζάνα, και να κερδίσει χρόνο για να ξεθάψει τα πτώματα με τη βοήθεια του Συνδέσμου.
Το Αλτσχάιμερ επιδεινώνεται και ο Αρτούρο το αντιλαμβάνεται. Αναζητά, μάλιστα, γηροκομείο για να μην είναι βάρος για την οικογένειά του. Ο Μάρκες ταράζεται με την είδηση, αλλά δεν μπορεί να παρέμβει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ