ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Το έκτο επεισόδιο του δωδέκατου κύκλου της οικογενειακής δραματικής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά 2019, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 και ώρα 15:30.

ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Γενική υπόθεση: Η σειρά «Heartland» βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Λόρεν Μπρουκ και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Έιμι Φλέμινγκ, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα της μητέρας της, Μάριον.

ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας» Η Χάρτλαντ είναι ένα αγρόκτημα αλόγων στην ύπαιθρο της Alberta, που η Έιμι αποκαλεί σπίτι της. Η Έιμι έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, προσπάθησε να φτιάξει τη σχέση της με την αδελφή της Λου, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Χάρτλαντ. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους Τιμ, που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για το θάνατο της Μάριον, θα προκαλέσει μπερδέματα.

ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

(12ος Κύκλος) – Επεισόδιο 6ο

Όταν η νέα μάνατζερ του Φέρφιλντ αναφέρει στην Έιμι και στον Τάι μία ασυνήθιστη ανησυχία της, εκείνοι διαφωνούν ως προς το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουν το άλογό της.

ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Στο μεταξύ, οι απόψεις της Λου και του Πίτερ δεν ταυτίζονται απολύτως, όταν δίνεται στην Τζόρτζι μία ευκαιρία που μπορεί να της αλλάξει τη ζωή.

ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Και ο Τζακ με τον Μιτς διαφωνούν ως προς την καλύτερη συνταγή της επιτυχίας για μία σημαντική συνάντηση στη δουλειά.

ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος