ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Το ενδέκατο επεισόδιο του δωδέκατου κύκλου της οικογενειακής δραματικής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά 2019, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 και ώρα 15:30.

ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Γενική υπόθεση: Η σειρά «Heartland» βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Λόρεν Μπρουκ και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Έιμι Φλέμινγκ, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα της μητέρας της, Μάριον.

ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας» Η Χάρτλαντ είναι ένα αγρόκτημα αλόγων στην ύπαιθρο της Alberta, που η Έιμι αποκαλεί σπίτι της. Η Έιμι έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, προσπάθησε να φτιάξει τη σχέση της με την αδελφή της Λου, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Χάρτλαντ. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους Τιμ, που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για το θάνατο της Μάριον, θα προκαλέσει μπερδέματα.

ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Επεισόδιο 11ο (Τελευταίο)

ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Όταν ο Τζακ μαθαίνει πως τα άγρια άλογα του Γουίλ Βέρνον κινδυνεύουν, η οικογένεια τον στηρίζει και καταφέρνουν να τα φέρουν στο δικό τους σπιτικό. Εντωμεταξύ η Έιμι και ο Τάι έρχονται αντιμέτωποι με μια σημαντική απόφαση σε σχέση με τον Λουκ, αλλά τα νέα από τον Κλιντ αλλάζουν τα πάντα. Κι ενώ η Λου προσπαθεί να διαχειριστεί τον γάμο του Μιτς, ο Τιμ καταφέρνει να την πείσει να τον διεκδικήσει.Η Τζόρτζι παλεύει με μια απόφαση που μπορεί να την κρατήσει μακριά από την οικογένειά της και ο Τζακ με τη Λίσα βρίσκονται μαζί μετά από καιρό.ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος