ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

Το δέκατο επεισόδιο του δωδέκατου κύκλου της οικογενειακής δραματικής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά 2019, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 και ώρα 15:30.

Γενική υπόθεση: Η σειρά «Heartland» βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Λόρεν Μπρουκ και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Έιμι Φλέμινγκ, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα της μητέρας της, Μάριον.

Η Χάρτλαντ είναι ένα αγρόκτημα αλόγων στην ύπαιθρο της Alberta, που η Έιμι αποκαλεί σπίτι της. Η Έιμι έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, προσπάθησε να φτιάξει τη σχέση της με την αδελφή της Λου, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Χάρτλαντ. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους Τιμ, που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για το θάνατο της Μάριον, θα προκαλέσει μπερδέματα.

(12ος Κύκλος) – Eπεισόδιο 10

Η οικογένεια λαμβάνει άσχημα νέα κι όλοι προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο τους. Ο Τζακ πηγαίνει για ψάρεμα και μετά από ένα ατύχημα κινδυνεύει η ζωή του. Ένα φίλος από τα παλιά θα σπεύσει να τον σώσει. Ο Τάι βοηθάει τον Λουκ σε μια εργασία για το σχολείο αλλά ο πόνος της Έιμι βοηθάει τον Τάι ν’ ανακαλύψει κι άλλα πράγματα για την οικογενειακή ζωή του Λουκ. Καθώς ο γάμος του Μιτς πλησιάζει η Λου προσπαθεί να τον ξεπεράσει ενώ ο Τιμ προσπαθεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ