ΕΡΤ3 – «Η ομορφιά του κόσμου»

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Η ομορφιά του κόσμου» (Great Places of the World), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 στις 20:00.

Σειρά ντοκιμαντέρ 6 ημίωρων επεισοδίων, παραγωγής Marco Polo Film 2015.
Η σειρά διερευνά τη φυσική ομορφιά και την πολιτισμική ποικιλομορφία του πλανήτη μας σε κάθε επεισόδιο, φέρνοντας τον θεατή στις πιο συναρπαστικές τοποθεσίες του κόσμου. Από την ειδυλλιακή έρημο του Μέλανα Δρυμού και το γραφικό τοπίο του χωριού που περιβάλλει τα βουνά Vosges, ταξιδεύουμε στο μαγευτικό νησί της Μαδαγασκάρης, όπου τα δέντρα διαμορφώνουν τον ορίζοντα και τα περίεργα πλάσματα αφθονούν.
Στην Τζαμάικα, ανακαλύπτουμε την ομορφιά του νησιού και τη μοναδική τέχνη της ζωής. Τα τροπικά δάση και οι βουδιστικοί ναοί μάς κόβουν την ανάσα στο μυθικό νησί της Σρι Λάνκα, ενώ οι Άνδεις εντυπωσιάζουν με τα μαγευτικά ορεινά τοπία και την ποικιλομορφία της ζωής που βρίσκει καταφύγιο στις σκιές τους.
ΕΡΤ3 – «Η ομορφιά του κόσμου»
Eπεισόδιο 3ο: «Μαδαγασκάρη»
(Madagascar)
Μαδαγασκάρη- μαγικό νησί του Ινδικού Ωκεανού. Αυτό το επεισόδιο μας οδηγεί σ’ ένα ταξίδι από το ξηρό, ακανθώδες δάσος στα νοτιοδυτικά, όπου τα δέντρα μπάομπαμπ δίνουν σχήμα στον ορίζοντα, στα αρχέγονα τροπικά δάση στα βορειοανατολικά.
ΕΡΤ3 – «Η ομορφιά του κόσμου»
Θα ακούσουμε την κραυγή της άγριας ζωής και θα ακολουθήσουμε μια εκπληκτικά μεγάλη ποικιλία από παράξενα πλάσματα, όπως μυστηριώδεις λεμούριους και χαμαιλέοντες.
ΕΡΤ3 – «Η ομορφιά του κόσμου»
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος