ertnews.gr

ΕΡΤ3 – «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας»

10/12 00:37
ΕΡΤ3 – «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας»
Το 49ο επεισόδιο της δραματικής, κοινωνικής σειράς «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας» (La Ronca de Oro / Voice of Freedom), παραγωγής Κολομβίας, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 63 ωριαία επεισόδια, αφηγείται την αληθινή ζωή της μεγάλης Κολομβιανής τραγουδίστριας Ελενίτα Βάργκας, μιας ερμηνεύτριας που λατρεύτηκε όσο καμία στη χώρα της.

ΕΡΤ3 – «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας»

Επεισόδιο 49ο. Η Βιρτζίνια εξακολουθεί να μην επιθυμεί να έχει δεσμεύσεις με τον Μάουρο. Η Μπεατρίς αρχίζει να δείχνει τα συναισθήματά της προς τον Σάλας. Ο Ρούμπεν παίρνει πίσω τη δέσμευσή του στην αρραβωνιαστικιά του Ντιάνα. Η Κλαρίσα προσπαθεί να αποπλανήσει τον Αρτούρο για να της κάνει ένα νέο άλμπουμ με τη Sultana Records. Ο Αρτούρο πιέζει τον Μάουρο να επενδύσει χρήματα και χρόνο στην Κλαρίσα. Ο Τζόρντι δέχεται τελικά την Πιλάρ ως επίσημη φοιτήτρια της σχολής χορού του, ανταλλάσσουν πρώτο τους φιλί με τον Τζόρντι. Ο Αντρές βάζει σε εφαρμογή τη στρατηγική του για να εκμαιεύσει πληροφορίες από την Έλενα. Ο Σάλας επηρεάζεται από τη φωτογραφία της Έλενας με τον Ρούμπεν στην εφημερίδα, την επισκέπτεται και απογοητεύεται βλέποντάς την αγκαλιά με τον Ρούμπεν, αλλά δεν επεμβαίνει.

Σκηνοθεσία: Κλιτς Λόπεζ.

Πρωταγωνιστούν: Βιβιάνα Σέρνα, Μαχίντα Ίσα και Άννα Μαρία Εστουπινιάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version