ertnews.gr

ΕΡΤ3 – «Έκτη Αίσθηση»

08/12 01:10

Την εθνική ομάδα Γκόλμπολ ανδρών καθώς και τον Δημήτρη Μυσερλή, θα παρουσιάσει η εκπομπή «Έκτη Αίσθηση» την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:30 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας που έγινε στη Μολδαβία και πανηγύρισε την άνοδό της στη Β’ κατηγορία. Στην εκπομπή μιλούν παίκτες της εθνικής και ο προπονητής της ομάδας.

Η εκπομπή «Έκτη Αίσθηση» είναι η μοναδική εκπομπή στην Ελληνική Τηλεόραση, σε σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα αναπηρίας και απευθύνεται στους 1.500.000 συμπολίτες μας με αναπηρία και στο σύνολο της κοινωνίας.

ΕΡΤ3 – «Έκτη Αίσθηση»

O δημοσιογράφος, δικηγόρος Γιώργος Μπελίρης, ο οποίος είναι άτομο με τύφλωση, επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές. Με αισιόδοξη στάση, υπευθυνότητα, έρευνα σε βάθος και τεκμηριωμένη άποψη, αναδεικνύονται η ανθρώπινη ποικιλομορφία, τα προβλήματα, οι ανησυχίες, και οι φιλοδοξίες των πολιτών με αναπηρία.

Στο δεύτερο μέρος η «Έκτη Αίσθηση» φιλοξενεί τον Δημήτρη Μυσερλή, που έχει μειωμένη όραση, εργάζεται ως τηλεφωνητής και έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες, τις οποίες εκφράζει με το τραγούδι.

Παρουσίαση- έρευνα: Γιώργος Μπελίρης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγιαννίδης
Ηχοληψία: Βασίλης Αγιαννίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Ανοιχτοί Ορίζοντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version