ertnews.gr

ΕΡΤ2 – «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου

09/08 01:00
ΕΡΤ2 – «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου

Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Και αυτή την Κυριακή, ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φέρνει την «ΠΟΠ μαγειρική» στην ΕΡΤ2, με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.

ΕΡΤ2 – «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον σεφ Νικόλα ΣακελλαρίουΜαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

 Eπεισόδιο 24ο: «Φορμαέλα Αράχωβας – Πατάτες Νάξου –
Ακτινίδιο Σπερχειού»

Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 και ώρα 13:15 στην ΕΡΤ2, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει φορμαέλα Αράχωβας Παρνασσού τηγανιτή με μαρμελάδα ντομάτας, αρωματικά κεφτεδάκια με χωριάτικες τραγανές πατάτες Νάξου και σάλτσα μαγιονέζας και για επιδόρπιο τούρτα με ακτινίδιο Σπερχειού.

Μαζί του, ο παραγωγός Κωνσταντόπουλος Σεραφείμ εξηγεί γιατί τα ακτινίδια Σπερχειού είναι τόσο γλυκά σε σχέση με τα υπόλοιπα, ενώ ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος αναλύει διατροφικά τη φορμαέλα Αράχωβας Παρνασσού.

«ΠΟΠ Μαγειρική» – Τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πιάτο σας. Μόνο στην ΕΡΤ2.

Καλή μας όρεξη!

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου.

Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης.

Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions.

Έτος παραγωγής: 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version