Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Και αυτή την Κυριακή, ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φέρνει την «ΠΟΠ μαγειρική» στην ΕΡΤ2, με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.
Eπεισόδιο 24ο: «Φορμαέλα Αράχωβας – Πατάτες Νάξου –
Ακτινίδιο Σπερχειού»
Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 και ώρα 13:15 στην ΕΡΤ2, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει φορμαέλα Αράχωβας Παρνασσού τηγανιτή με μαρμελάδα ντομάτας, αρωματικά κεφτεδάκια με χωριάτικες τραγανές πατάτες Νάξου και σάλτσα μαγιονέζας και για επιδόρπιο τούρτα με ακτινίδιο Σπερχειού.
Μαζί του, ο παραγωγός Κωνσταντόπουλος Σεραφείμ εξηγεί γιατί τα ακτινίδια Σπερχειού είναι τόσο γλυκά σε σχέση με τα υπόλοιπα, ενώ ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος αναλύει διατροφικά τη φορμαέλα Αράχωβας Παρνασσού.
«ΠΟΠ Μαγειρική» – Τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πιάτο σας. Μόνο στην ΕΡΤ2.
Καλή μας όρεξη!
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης.
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης.
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions.
Έτος παραγωγής: 2020.