Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φέρνει την «ΠΟΠ μαγειρική» στην ΕΡΤ2, με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 26 Ιουλίου 2020, στις 13:15
Eπεισόδιο 20ό: «Μπάτζος – Αρνάκι Ελασσόνας –
Σταφίδα Ζακύνθου»
Την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 και ώρα 13:15 στην ΕΡΤ2, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει ομελέτα φούρνου με μπάτζο, λουκάνικο και σαλάτα πολύχρωμη, αρνάκι Ελασσόνας στη λαδόκολλα με πατάτες και μουστάρδα και αρωματικό ταμπουλέ με σταφίδα Ζακύνθου.
Μαζί του, ο παραγωγός μπάτζου Σάκης Σταπατώρης μιλάει για τη διαδικασία παραγωγής του εκλεκτού τυριού και η διαιτολόγος-διατροφολόγος Μάρα Αθανασοπούλου δίνει διατροφικές συμβουλές για το αρνάκι Ελασσόνας.
«ΠΟΠ Μαγειρική». Τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πιάτο σας. Μόνο στην ΕΡΤ2.
Καλή μας όρεξη!

Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης.
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης.
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions.
Έτος παραγωγής: 2020.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
