Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 13:15 στην ΕΡΤ2, ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μάς ξεναγεί στον γευστικό κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων!
Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης;
Επειδή όλοι μας θέλουμε να φάμε το καλό φαγητό και όχι… να μάθουμε πώς λέγεται, η ΕΡΤ2 φέρνει κάθε Σαββατοκύριακο στο τραπέζι μας τα καλύτερα πιάτα με ΠΟΠ προϊόντα.
Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.
Eπεισόδιο 8ο: «Μανούρι – Ελιά θρούμπα Θάσου – Μανταρίνι Χίου»
Μαζί με τη διατροφολόγο Αλεξάνδρα Γεωργίου και τον εκπρόσωπο τυροκομείου Δημήτρη Μιχμίζο, μας μαγειρεύουν τις πιο πρωτότυπες συνταγές με μανούρι, ελιές θρούμπες Θάσου και μανταρίνια Χίου.
«ΠΟΠ Μαγειρική»: Τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα, κάθε Σαββατοκύριακο στο πιάτο σας!
Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου.
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης.
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης.
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions.
Έτος παραγωγής: 2020.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος