ΕΡΤ1 – «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο

Το θρίλερ της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, η τουρκική προκλητικότητα στην Κυπριακή ΑΟΖ, η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα σκάνδαλα, καθώς και οι εξελίξεις στην οικονομία, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή «Η Επομένη Μέρα», που μεταδίδεται τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 23:00, από την ΕΡΤ1.

Καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης και η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα.

Για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, παρεμβαίνει ο Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων, Κωνσταντίνος Φίλης.

Η πολιτική εκπομπή «Η επόμενη μέρα» επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας αλλά και σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία.

Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει τις απόψεις των πολιτικών δυνάμεων, των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων και της επιχειρηματικότητας, φροντίζοντας να καταλήγει σ’ ένα «διά ταύτα» πέρα από άγονες αντιπαραθέσεις.

Συνεργάτες της εκπομπής που σχολιάζουν και αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας είναι ο Μανώλης Κοττάκης και η Νικόλ Λειβαδάρη, ενώ τακτικά φιλοξενούνται στο στούντιο δημοσιογράφοι, σχολιαστές και αναλυτές από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Παρουσίαση: Σεραφείμ Π. Κοτρώτσος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος