«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» – Το 80ό επεισόδιο της κωμικής σειράς στην ΕΡΤ1

Το 80ό επεισόδιο της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, θα παρακολουθήσετε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021, στις 20:00.

Ποιος είναι ο Πλάτανος; Είναι το χωριό του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια και θα αφήσει την πιο περίεργη διαθήκη. Όχι στα παιδιά του. Αυτά έχει να τα δει πάνω από 15 χρόνια. Θα αφήσει στα εγγόνια του το σπίτι του και μερικά στρέμματα κοντά στο δάσος. Α, ναι. Και τρία εκατομμύρια ευρώ! Μοναδικός όρος στη διαθήκη, να μείνουν τα εγγόνια στο σπίτι του παππού τους, που δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό, δεν έχει μπάνιο, για έναν ολόκληρο χρόνο! Αν δεν τα καταφέρουν, τότε όλη η περιουσία του Βαγγέλα θα περάσει στο χωριό. Και κάπως, έτσι, ξεκινάει η ιστορία μας…

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» – Το 80ό επεισόδιο της κωμικής σειράς στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 80ό

Ο Παναγής και η Κατερίνα παίρνουν χαμπάρι τους γονείς τους, οι οποίοι προσπαθούν να τους τρομάξουν με γάμους και συμπεθεριλίκια, αλλά αποφασίζουν να τους αφήσουν να δουν μέχρι πού θα το πάνε. Παράλληλα, ο Γιάγκος προσπαθεί να βρει δικαιολογίες στους υποψιασμένους Χαραλάμπη και Κανέλλο, που τον έπιασαν στα πράσα στον τόπο του ατυχήματος, ενώ ο Θοδωρής μελαγχολεί και κάνει προσπάθεια να κρύψει τον έρωτά του για τη Χρύσα.

Ο Ηλίας υποφέρει γιατί πρέπει να κεράσει το γεύμα της συμφιλίωσης Βαρβάρας, Σίμου και Τούλας, ενώ ο Στάθης με τον Παρασκευά, που έχουν αρχίσει να κάνουν παρέα και να προκαλούν τη ζήλια του Χαραλάμπη, θα βρεθούν μπροστά σ’ ένα πολύ περίεργο σκηνικό, με πρωταγωνίστρια τη Μάρμω και τον Γιάγκο…

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» – Το 80ό επεισόδιο της κωμικής σειράς στην ΕΡΤ1

Σκηνοθεσία: Αντρέας Μορφονιός
Σκηνοθέτες μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης – Αντώνης Σωτηρόπουλος

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου, Βιβή Νικολοπούλου, Μαντώ Αρβανίτη, Ελπίδα Γκρίλλα, Αντώνης Χαϊμαλίδης, Αντώνης Ανδρής

Επιμέλεια σεναρίου: Ντίνα Κάσσου

Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης (Παρασκευάς), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Νικολέττα Βλαβιανού (Βαρβάρα), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (παπα-Αντρέας), Ηλίας Ζερβός (Στάθης), Μαίρη Σταυρακέλλη (Μυρτώ), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Φωτεινή), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα), Φοίβος Ριμένας (Λουκάς)

Εκτέλεση παραγωγής: Ι. Κ. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Α.Ε.

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος