«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» – Το 26ο επεισόδιο της κωμικής σειράς στην ΕΡΤ1

Το 26ο επεισόδιο της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, θα παρακολουθήσετε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, στις 20:00.

Με γυρίσματα, μεταξύ άλλων, στα γραφικά Καλάβρυτα, στη λίμνη Ζαχλωρού και στο φαράγγι του Βουραΐκού, η σειρά, που μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 20:00, φιλοδοξεί να γίνει το χωριό όλων μας και να μας «φιλοξενήσει» για όλη τη χρονιά.

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»  – Το 26ο επεισόδιο της κωμικής σειράς στην ΕΡΤ1

Ποιος είναι ο Πλάτανος; Είναι το χωριό του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια και θα αφήσει την πιο περίεργη διαθήκη. Όχι στα παιδιά του. Αυτά έχει να τα δει πάνω από 15 χρόνια. Θα αφήσει στα εγγόνια του το σπίτι του και μερικά στρέμματα κοντά στο δάσος. Α, ναι. Και τρία εκατομμύρια ευρώ! Μοναδικός όρος στη διαθήκη, να μείνουν τα εγγόνια στο σπίτι του παππού τους, που δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό, δεν έχει μπάνιο, για έναν ολόκληρο χρόνο! Αν δεν τα καταφέρουν, τότε όλη η περιουσία του Βαγγέλα θα περάσει στο χωριό. Και κάπως, έτσι, ξεκινάει η ιστορία μας…

Στα δύο στρατόπεδα βλέπουμε, από τη μεριά των Πλατανιωτών, τους Πέτρο Φιλιππίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Τάσο Κωστή, Θεοδώρα Σιάρκου, Πηνελόπη Πιτσούλη, Νικολέτα Βλαβιανού, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Θοδωρή Φραντζέσκο, Μιχάλη Μιχαλακίδη, Αντώνη Στάμο, Τζένη Κάρνου, Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, Τζένη Διαγούπη, Θοδωρή Ρωμανίδη.

Στην αντίπαλη πλευρά, οι Αθηναίοι είναι οι Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Ζερβός, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Γιωργής Τσουρής, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος και Φοίβος Ριμένας.

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»  – Το 26ο επεισόδιο της κωμικής σειράς στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 26ο 

Η σύλληψη του Στάθη από τον Κανέλλο προκαλεί την έντονη αντίδραση της Κατερίνας, η οποία είναι σίγουρη ότι ο Παναγής την πρόδωσε και είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την ανώνυμη καταγγελία. Ο Παναγής, ο οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, είναι απελπισμένος. Η Μάρμω θορυβείται που θα φύγει ο Παναγής, γιατί δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί, πλέον, άνετη στο δάσος και να μαζεύει τις τρούφες της. Αποφασίζει, λοιπόν, να βρει μια λύση.

Ο Παρασκευάς είναι θυμωμένος που δεν τον στηρίζει η Φιλιώ στον προεκλογικό του αγώνα, όμως η Φιλιώ θ’ αλλάξει γνώμη όταν της «μπει στη μύτη» η Βαρβάρα. Η Χρύσα νιώθει απέραντες τύψεις γι’ αυτό που έκανε, ενώ ο Τζώρτζης λέει στη Μυρτώ για τη σύλληψη του Στάθη.

Η Μυρτώ βρίσκει μια εξαιρετική ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Ο Παναγής αποφασίζει να φύγει από τον Πλάτανο, ενώ η Κατερίνα έρχεται να του ζητήσει συγγνώμη. Αρκεί, όμως, μια συγγνώμη για να ξεχάσει ο Παναγής πόσο άδικα τον κατηγόρησε;

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»  – Το 26ο επεισόδιο της κωμικής σειράς στην ΕΡΤ1

Σκηνοθεσία: Αντρέας Μορφονιός

Σκηνοθέτες μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου, Βιβή Νικολοπούλου, Μαντώ Αρβανίτη, Ελπίδα Γκρίλλα, Αντώνης Χαϊμαλίδης, Αντώνης Ανδρής

Επιμέλεια σεναρίου: Ντίνα Κάσσου

Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης (Παρασκευάς), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Νικολέττα Βλαβιανού (Βαρβάρα), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (παπα-Αντρέας), Ηλίας Ζερβός (Στάθης), Μαίρη Σταυρακέλλη (Μυρτώ), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Φωτεινή), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα), Φοίβος Ριμένας (Λουκάς)

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»  – Το 26ο επεισόδιο της κωμικής σειράς στην ΕΡΤ1

Εκτέλεση παραγωγής: Ι. Κ. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Α.Ε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ