ertnews.gr

Αγώνες εξουσίας, ίντριγκες και μυστικά στη σειρά «Banking District» της ΕΡΤ3

05/05 01:15
Αγώνες εξουσίας, ίντριγκες και μυστικά στη σειρά «Banking District» της ΕΡΤ3
Το έκτο επεισόδιο της δραματικής σειράς μυστηρίου «Banking District», παραγωγής Ελβετίας -Βελγίου 2017, μεταδίδεται απόψε, Τρίτη 5 Μαΐου 2020 και ώρα 21:00 από την ΕΡΤ3.

 Γενική υπόθεση: Το καλοκαίρι του 2011. Ο ελβετικός τραπεζικός τομέας δέχεται επίθεση: το τραπεζικό απόρρητο, το ίδιο το θεμέλιο της ελβετικής ευημερίας, γίνεται στόχος της διεθνούς κοινότητας μετά την οικονομική κρίση. Επιπλέον ο Paul Grangier, διευθυντής της ιδιωτικής τράπεζας Grangier & Cie, ενός ιδρύματος 300 ετών, βρίσκεται μισοπεθαμένος στο σαλόνι του. Ο αδελφός του, Αλεξάντερ, είναι σε θέση να αναλάβει την τράπεζα χάρη στην υποστήριξη της μητέρας τους. Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις, είναι η αποξενωμένη αδελφή τους, η Ελισάβετ, που κληρονομεί τη διαχείριση της τράπεζας καθώς και το χρέος να βρει την αλήθεια για τον Paul. Η απάντηση μπορεί να είναι τόσο στην τράπεζα όσο και στην οικογένεια.
Αγώνες εξουσίας, ίντριγκες και μυστικά στη σειρά «Banking District» της ΕΡΤ3
 Eπεισόδιο 6ο: Ενώ οι Αμερικάνοι καταφέρνουν να διεισδύσουν στην τράπεζα, η Ελιζαμπέτ που δέχεται απειλές και την κυνηγούν, ανακαλύπτει τη βιντεογραφημένη κατάθεση που ήθελε να της δώσει ο Πωλ. Αυτές οι αποκαλύψεις μπορούν να οδηγήσουν σε ναυάγιο της τράπεζας και να λερώσουν το όνομα της τράπεζας Γκρανζιέ και όλης της οικογένειας. Σε ποιον ωφελούσε η σιωπή του; Συνδέεται αυτό με το οικογενειακό μυστικό που μόλις ανακάλυψαν ο Αλεξάντρ και η Ελιζαμπέτ;
Σκηνοθεσία: Fulvio Bernasconi (Miséricorde, Out Of Bounds)
Παίζουν: Féodor Atkine, Stéphane Metzger, Arnaud Binar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version