Το δεύτερο επεισόδιο της ενδιαφέρουσας σειράς ντοκιμαντέρ «Σώζοντας ζώα στην Αφρική» (Frontier Vets), έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016, στις 11:00.
Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 13 ημίωρα επεισόδια, ακολουθεί τα βήματα οκτώ τελειόφοιτων σπουδαστών της Κτηνιατρικής από όλο τον κόσμο, που άγνωστοι μεταξύ τους ξεκινούν ένα ταξίδι επαγγελματικής αλλά και προσωπικής αναζήτησης. Στο ταξίδι τους, που θα διαρκέσει περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες, θα αναλάβουν την ευθύνη να λειτουργήσουν μια κτηνιατρική κλινική, σε μια απομακρυσμένη περιοχή που περιβάλλεται από το Εθνικό Πάρκο Kruger στην Αφρική. Με καμία πρακτική εμπειρία αυτό το διεθνές γκρουπ θα αφήσει την ασφάλεια των πανεπιστημίων για να διαχειριστεί ζώα στην αφρικανική μεθόριο. Οδηγούνται από τον μέντορα τους, Dr Greg Simpson, του οποίου ο μοναδικός σκοπός σ’ αυτό το εγχείρημα είναι να διευκολύνει την εμπειρία του κάθε φοιτητή, αλλά και να προφυλάξει ανθρώπους και ζώα από κάποιο ατύχημα.
Τη μοναδική πορεία του κάθε φοιτητή, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις θα γνωρίσουμε μέσα απ’ αυτά τα δεκατρία επεισόδια γεμάτα δράση αλλά και συναίσθημα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος