Συνεχίζονται οι καταθέσεις στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ. H διαδικασία συνεχίστηκε με την κατάθεση της διευθύνουσας συμβούλου της εταιρίας Neuropublic.
Αν θέλουμε να κωδικοποιήσουμε τα όσα έχει πει η Ρόζα Γαργαλάκου στην Εξεταστική Επιτροπή, πρέπει να συγκρατήσουμε τις αιχμές τις οποίες άφησε κατά του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρηγόρη Βάρρα, για το γεγονός της στάσης που επέδειξε όταν γινόταν μια τεράστια αύξηση του ζωικού κεφαλαίου.
Ενημερώσαμε, ήταν η χαρακτηριστική αναφορά που έκανε η κ. Γαργαλάκου, τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ απάντησε και στα καρφιά τα οποία έχει εξαπολύσει και σε εδώ στην Εξεταστική Επιτροπή, ο κ. Βάρρας κατά του τεχνικού συμβούλου, δηλαδή της εταιρείας την οποία εκπροσωπεί η κυρία Γαργαλάκου, τονίζοντας η μάρτυρας ότι άλλες φορές ο κ. Βάρρας μας επαινούσε, άλλες φορές ήταν τα λόγια του αρνητικά για εμάς.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα, πριν δηλαδή αρχίσει η κατάθεση της μάρτυρος, είχαμε μία νέα πολιτική αντιπαράθεση, ένα νέο πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβερνητική πλειοψηφία και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία ζήτησαν την άμεση κλήτευση τόσο του Γιώργου Ξυλούρη όσο και της Πόπης Σεμερτζίδου, καθώς και του κύριου Μυλωνάκη του κ. Σκέρτσου, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού στην Εξεταστική Επιτροπή για να εισπράξουν απάντηση από τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Μακάριο Λαζαρίδη, ο οποίος είπε ότι όταν θα γίνει η επικαιροποίηση του καταλόγου, τότε θα κληθούν άπαντες.
Ρεπορτάζ: Κώστας Κωνσταντόπουλος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος