ΥΠΑΑΤ: Πενταπλή υπερκάλυψη στο πρόγραμμα συνεργασιών μεταξύ παραγωγών, ερευνητικών φορέων, πανεπιστημίων και επιχειρήσεων

Κατά πέντε φορές υπερκαλύφθηκε ο προϋπολογισμός ύψους 70 εκατ. ευρώ του προγράμματος συνεργασιών μεταξύ παραγωγών, ερευνητικών φορέων, πανεπιστημίων και επιχειρήσεων, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ).

Κατατέθηκαν 790 αιτήσεις, με συνολικό προϋπολογισμό 354,8 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το ΥΠΑΑΤ.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία και η ενίσχυση συνεργασιών μεταξύ παραγωγών, ερευνητικών φορέων, πανεπιστημίων και επιχειρήσεων, με σκοπό τη διάχυση της γνώσης, την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του αγροδιατροφικού τομέα.

Η αξιολόγηση των προτάσεων θα ξεκινήσει άμεσα, με στόχο την ταχύτατη ολοκλήρωση της διαδικασίας και την ένταξη των δικαιούχων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος