Χανιά: Την Παρασκευή η δίκη του πατέρα που κατηγορείται ότι χτύπησε τον 16χρονο γιο του που είναι στο φάσμα αυτισμού

Νέα αναβολή στην αυτόφωρη ακροαματική διαδικασία για την προσεχή Παρασκευή (22/5) σε ό,τι τις κατηγορίες που βαραίνουν έναν 47χρονο άνδρα στα Χανιά, που φέρεται να είχε βλάψει σωματικά τον 16χρονο γιο του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. 

Η αναβολή προέκυψε επειδή δεν είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική έκθεση, που θεωρείται βασικό δεδομένο για την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο 47χρονος μάλιστα θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από καταγγελία της συζύγου του 47χρονου την περασμένη Κυριακή , ο κατηγορούενος φέρεται και στο παρελθόν να έχει χτυπήσει πολλάκις τον γιο του, με τη μητέρα να το αναφέρει στις αστυνομικές αρχές. Η δίωξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων σε βάρος του 47χρονου περιλαμβάνει κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος