Χαλκιδική: Νεκρή 83χρονη μέσα στο σπίτι της – Τουλάχιστον 25 μέρες πριν ο θάνατός της

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές δυναμεις της Χαλκιδικής μετά τον εντοπισμό νεκρής ηλικιωμένης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Νικήτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η 83χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα εντός του σπιτιού της από την κόρη της κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Όπως προέκυψε από την εξέταση του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμ στο σημείο ο θάνατος της γυναίκας φαίνεται αν έχει επέλθει πριν από τουλάχιστον 25 ημέρες ενώ είναι αδύνατον να βεβαιωθεί η ακριβής αιτία του θανάτου, εκτιμάται ότι πρόκειται για παθολογικά αίτια χωρίς να έχει αποκλειστεί οριστικά ως τώρα κανένα ενδεχόμενο. Αύριο πρόκειται να γίνει η νεκροψία -νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη της 83χρονης γυναίκας, η οποία ζει μόνιμα στη Γερμανία, κάλεσε την Αστυνομία, γύρω στις 2.15μμ.

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Κρητικού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος