Χαλκιδική: Φεστιβάλ Κασσάνδρας- 61 μέρες πλούσιου θεάματος

Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό το Φεστιβάλ Κασσάνδρας επιστρέφει για 33η χρονιά. Από τις 18 Ιουλίου έως και τις 29 Αυγούστου, η Χαλκιδική μεταμορφώνεται σε μία μεγάλη πολιτιστική σκηνή, γεμάτη φως, μουσική, χορό και εικόνες.

Η αυλαία ανοίγει με έναν φόρο τιμής στη θρυλική Μαρία Κάλλας μέσα από μία παράσταση οπερας, ενώ ακολουθεί το Διεθνές Γκαλά Χορού με κορυφαίους πρώτους χορευτές απ’ όλο τον κόσμο.

Στο εμβληματικό Αμφιθέατρο της Σίβηρης, αναμένονται περισσότεροι από 30.000 θεατές να παρακολουθήσουν παραστάσεις υψηλού επιπέδου, με τη συμμετοχή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και συναυλίες όπως αυτή της Μαρίας Φαραντούρη.

Ξεχωρίζει η έκθεση με προσωπικά αντικείμενα της Μαρίας Κάλλας, που θα φιλοξενηθεί στο θέατρο. Το φεστιβάλ καλεί το κοινό σε ένα ταξίδι ζωής και τέχνης με εικαστικές παρεμβάσεις στα χωριά της Κασσάνδρας, θεματικές εκθέσεις και τρεις μαγικές βραδιές πανσελήνου σε αρχαιολογικούς χώρους.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Συράκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος