«Ακολουθώντας τον Αριστοτέλη» είναι ο τίτλος του δεύτερου συμποσίου του ομωνύμου Δήμου στην Χαλκιδική, που διοργανώνεται στην Ιερισσό και φέρνει μαζί κυβερνητικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους της Τοπικής Περιφερειακής αυτοδιοίκησης, επιστήμονες και παράγοντες του τουρισμού σε έναν διάλογο για τα Βαλκάνια με οδηγό την κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης εκφράζεται η ελπίδα και η βεβαιότητα ότι αυτό το συνέδριο θα μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό πόλο έλξης για όλες τις Βαλκανικές χώρες, με άξονα το Άγιον Όρος, αλλά και την πατρίδα του Αριστοτέλη τα αρχαία Στάγειρα.
Στο Συμπόσιο αναλύονται θεματικές που στόχο έχουν την εφαρμογή πολιτικών συνεννόησης και συνεργασίας στην νοτιοανατολική Ευρώπη, με άξονα τον πολιτισμό, την ιστορία, τον τουρισμό και την διπλωματία των πολιτών.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεωργιάδης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος