«Βούλιαξαν» αυτοκίνητα κάτω από τη γέφυρα της Σπύρου Λούη

Δύσκολη αναμένεται να είναι η νύχτα για την περιοχή του Λεκανοπεδίου από την έλευση της κακοκαιρίας. Ήδη από νωρίς το βράδυ έχουν δημιουργηθεί αρκετά σοβαρά προβλήματα.

Στην υπόγεια διάβαση της οδού Σπύρου Λούη, το νερό της βροχής που έχει συσσωρευτεί έχει καλύψει σχεδόν μέχρι τον ουρανό δύο οχήματα που φυσικά ακινητοποιήθηκαν. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι οδηγοί των δυο οχημάτων βγήκαν μόνοι τους.

Έχουν γίνει πάνω από δέκα κλήσεις στην Πυροσβεστική, στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος για οχήματα που έχουν μείνει στα νερά και κάλεσαν την Πυροσβεστική για να τους βοηθήσουν να βγουν από αυτά και να μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία.

Μιλάμε για περιοχές τόσο στα βόρεια όσο και στα νότια προάστια: Πειραιά, Άλιμο, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Βούλα, αλλά βέβαια και το Χαλάνδρι και το Μαρούσι.

Συνολικά οι κλήσεις στην Πυροσβεστική μέχρι τώρα έχουν φθάσει τις 160. Αφορούν αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα κυρίως υπόγεια, ενώ είκοσι έξι κλήσεις έχουν γίνει για κοπές δένδρων.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας και των Περιφερειών και των Δήμων βρίσκονται σε όλα αυτά τα σημεία για να βοηθήσουν όπου υπάρχει ανάγκη.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος