Βόλος: Στην πρόσληψη 50 οκταμηνιτών προχωρά η ΔΕΥΑΜΒ

Στην πρόσληψη προσωπικού 50 ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών προχωρά η ΔΕΥΑΜΒ με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της επιχείρησης που συνεδρίαση σήμερα. Κρίθηκε απαραίτητο για να καλυφθούν ανάγκες της επιχείρησης.

Παράλληλα αποφασίστηκε να υποβληθεί αίτημα στο υπουργείο Εσωτερικών για παράταση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, εργαζομένων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ, μέχρι τις 10 Ιουλίου, καθώς πρόκειται για έμπειρο προσωπικό σε ειδικότητες που χρειάζεται η επιχείρηση.

Οι ειδικότητες των οκταμηνιτών που θα προσληφθούν είναι δύο Χημικοί  Π.Ε., ένας Βιολόγος Π.Ε., δύο Πολιτικοί Μηχανικοί  Π.Ε., ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Π.Ε., ένας Μηχανολόγος  Μηχανικός Τ.Ε., δύο Ηλεκτρολόγοι  Μηχανικοί  Τ.Ε., τέσσερις Πολιτικοί  Μηχανικοί  Τ.Ε., ένας Διοίκησης Επιχειρήσεων Τ.Ε., δύο Λογιστικής  Τ.Ε., ένας Μηχανικός Πληροφορικής Τ.Ε., τρεις Ηλεκτρολόγοι  Δ.Ε., δύο Πρακτικοί  Μηχανικοί Δ.Ε., ένας Ηλεκτροσυγκολλητής  Δ.Ε., έξι Υδραυλικοί  Δ.Ε., έξι Διοικητικοί  Δ.Ε., ένας Τεχνίτης Οχημάτων Δ.Ε., ένας Ελαιοχρωματιστής Δ.Ε. και 13 Εργάτες Υ.Ε.

Η δαπάνη ύψους 463.352 € θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του έτους 2016 και τον ανάλογο του έτους 2017, ενώ οι συμβασιούχοι θα καλύψουν τις ανάγκες σε προσωπικό για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, είτε μέσω της έγκαιρης αντιμετώπισης βλαβών του εξοπλισμού των ΕΕΛ και του δικτύου αποχέτευσης, είτε μέσω της έγκαιρης αντιμετώπισης βλαβών του δικτύου ύδρευσης (1.200 χιλιόμετρα δικτύου) και πρόληψης των απωλειών πόσιμου ύδατος. Επίσης θα στελεχώσουν τα Τμήματα της Διοικητικής & Οικονομικής Υπηρεσίας με επιστημονικό προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθεί η ΔΕΥΑΜΒ στις απαιτήσεις για εφαρμογή  των ελληνικών λογιστικών προτύπων και των νέων διατάξεων περί διεξαγωγής των Διαγωνισμών για προμήθειες και εργασίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος