Βόλος: Σε θέμα υγιεινής και ασφάλειας ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου

Διήμερο σεμινάριο τετράωρης καθημερινής διάρκειας με θέμα την προσωπική υγιεινή και ασφάλεια, πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Βόλου για τους εργαζόμενους στο Δήμο. Την πρόταση για τη διοργάνωσή τους έκανε η γιατρός εργασίας του Δήμου και υιοθέτησε η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βιολέττα Κανταόλα. Όπως εξήγησε τα σεμινάρια αφορούν σε πρώτο λόγο τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας, που πολλές φορές κινδυνεύουν, αλλά και του Πρασίνου, της Συντήρησης, των Κοιμητηρίων και γενικά όλων των εργαζομένων στο Δήμο.

Βόλος: Σε θέμα υγιεινής και ασφάλειας ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου

Το σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να το πραγματοποιήσουν όλοι οι εργαζόμενοι καθώς αφορα θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Εντάσσεται δε στο πρόγραμμα πρόληψης ατυχημάτων και στο πλαίσιο συνεργασίας με το Δήμο Βόλου, ανέφερε ο γιατρός του ΕΚΑΒ Κώστας Σταμνάς. Προσωπικό του ΕΚΑΒ ενημέρωσε τους υπαλλήλους για θέματα πρώτων βοηθειών, καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, για επιληπτικές κρίσεις, πνιγμονή από ξένο σώμα.

«Τα ζητήματα αυτά είναι πολύ κρίσιμα στην καθημερινότητα, όχι μόνο στο χώρο εργασίας, αλλά και στο σπίτι του καθένα», δήλωσε ο γιατρός, που πρόσθεσε ότι υπάρχει συνεργασία και με άλλους φορείς, όπως σχολεία, εργοστάσια και γίνεται προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος