Βόλος: Κουκουλοφόροι τραυμάτισαν στέλεχος της Χ.Α. στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου για το προσφυγικό, όταν άτομα με κουκούλες εισήλθαν στην αίθουσα συνεδριάσεων και τραυμάτισαν το στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Μαγνησία, Αρτέμη Καλούτσα. Στον χώρο του Δημαρχείου κατέφθασε Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για την παροχή των πρώτων βοηθειών στον τραυματισθέντα, καθώς  δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο.

Εκτός του κ. Καλούτσα, στη συνεδρίαση βρέθηκε και ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής  Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, τον οποίο φαίνεται πως αναζητούσαν οι 5 – 6 κουκουλοφόροι, όταν μπήκαν στην αίθουσα. Ωστόσο, ο κ. Ηλιόπουλος είχε εξέλθει νωρίτερα από το χώρο, με αποτέλεσμα στο στόχαστρο να μπει το έτερο στέλεχος του κόμματος, στον οποίο μάλιστα, οι κουκουλοφόροι απευθύνθηκαν ονομαστικά, λέγοντάς του «Αρτέμη, τι κάνεις εσύ εδώ;» Με σπρωξιές τον ώθησαν έξω από την αίθουσα, όπου άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να «λύσει» η μύτη του και να κληθεί ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμβουλοι, κάτοικοι κι εκπρόσωποι φορέων που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση βγήκαν έξω προκειμένου να τους απομακρύνουν. Τελικά, οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν από το Δημαρχείο φωνάζοντας «Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες».

Η συνεδρίαση – που βέβαια είχε διακοπεί για αρκετή ώρα, συνεχίστηκε, με τον πρόεδρο του σώματος, κ. Γιώργο Μουλά, να καταδικάζει  το συμβάν, προτείνοντας την έκδοση σχετικού ψηφίσματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος