Βόλος: Κληρώθηκαν 80 άδειες για υπαίθριο πλανόδιο εμπόριο

Διενεργήθηκε σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων η κλήρωση για τη χορήγηση 80 αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου, που είχαν προκηρυχθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Η κλήρωση διενεργήθηκε από υπαλλήλους της Δ/νσης Ανάπτυξης παρουσία των ενδιαφερομένων. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας και στη συνέχεια θα κληθούν οι δικαιούχοι, με σχετική ανακοίνωση της Δ/νσης Ανάπτυξης, να υποβάλλουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά για τη χορήγηση των αδειών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άρτια οργάνωση και τον συντονισμό των αρμοδίων υπηρεσιών στην διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος υπέρ των δικαιούχων. Τόνισε ότι με τις άδειες αυτές θα ασκήσουν βιοποριστικό επάγγελμα εκατοντάδες  άνεργοι και κυρίως σε άτομα που αντιμετωπίζουν μειωμένες δυνατότητες πρόσβασης στην αγορά εργασίας.  Επισήμανε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί “με την ίδια μέριμνα και διαφάνεια μέχρι την τελική χορήγηση των αδειών, που τόσο την έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας που πλήττονται από την οικονομική συγκυρία.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος