Ξεκίνησε σήμερα η βελτίωση των δρόμων νότια του περιφερειακού και συγκεκριμένα των δρόμων που αφορούν τις περιοχές Καραγάτς και Νέας Δημητριάδας . Πρόκειται για χωματόδρομους που πλέον θα ασφαλτοστρωθούν ικανοποιώντας χρόνια αιτήματα των κατοίκων των δύο συνοικιών. Συγκεκριμένα πρόκειται για την κατασκευή νέων οδών, με εργασίες που αφορούν κατασκευή κρασπεδορείθρων, οδοστρωσίες και τοποθέτηση νέων ασφαλτοταπήτων στους δρόμους.
Στην περιοχή Καραγάτς πρόκειται να γίνουν οι δρόμοι: Γιαννοπούλου ( από Πτελεού μέχρι περιφερειακό), Κρήτης ( από Μαβίλη μέχρι περιφερειακό), Λεκάδας ( από περιφερειακό μέχρι ανατολικά της τοπικής οδού), Ζημέρη ( από Ζήση Ζησάκη μέχρι Ζημέρη), Τσολάκη Ανέτας (από Κύπρου έως Ζήση Ζησάκη), Σιαφλέκη ( από Κύπρου έως Οδυσσέα Ελύτη και από Οδυσσέα Ελύτη μέχρι Ελένης Σκούρα), Ευαγ. Σπαθάρη ( από Οδυσσέα Ελύτη έως περιφερειακό), Κασσαβέτη (από Ψαθά μέχρι Ελένης Σκούρα), Ψαθά ( από Νικοτσάρα έως Κασσαβέτη), Νικοτσάρα (από Ψαθά μέχρι περιφερειακό), Νίκου Τσιφόρου ( από Βλαχάβα μέχρι Περιφερειακό), Νίκου Τσιφόρου (από Βλαχάβα μέχρι Νικοτσάρα), Καρόλου Κούν ( Χατζηδάκη μέχρι περιφερειακό), Χατζηδάκη ( από περιφερειακό μέχρι Καρόλου Κουν).
Στην Νέα Δημητριάδα οι δρόμοι: Αλκμήνης (από Αφροδίτης ), Κρόνου ( από Ιππέων μέχρι την παράπλευρη του περιφερειακού), Ρέας ( από Πλειάδων μέχρι την παράπλευρη του περιφερειακού), Ελάτης και Σεμέλης από Σεμέλης και Ευριπίδου, και η οδός Ιππέων.
Το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016. Επίσης το έργο της συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας θα ξεκινήσει την Άνοιξη, όταν θα έχουν βελτιωθεί οι καιρικές συνθήκες που απαιτούνται για την ομαλή εκτέλεσή του
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος