Βόλος: Άρχισαν τα πρόστιμα για παράνομο παρκάρισμα

Τα πρώτα πρόστιμα για παράνομο παρκάρισμα κόπηκαν σήμερα από τη δημοτική αστυνομία. Ειδικότερα σήμερα βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα από 40-80 ευρώ. Οι παραβάσεις αφορούσαν παράνομη στάθμευση σε λεωφορειόδρομο, διπλή σειρά και στάθμευση σε εσοχές πεζοδρομίων καθώς και για παραβίαση της πινακίδας   Ρ39, για ολιγόλεπτη στάση και όχι στάθμευση.

Από το πρωί περιπολούν δύο δημοτικοί αστυνομικοί εποχούμενοι σε δίκυκλο και δύο πεζή στις οδούς Ιάσονος και Δημητριάδος. Δεν έλλειψαν και οι προστριβές με οδηγούς που στάθμευσαν στις εσοχές, θεωρώντας ότι η στάθμευση στο σημείο ειναι μόνιμη. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημ. Πέγιος, σήμερα δεν βεβαιώθηκαν πρόστιμα στους οδηγούς που είχαν σταθμεύσει παράνομα στις εσοχές, έγιναν μόνο παραινέσεις και συστάσεις.  Εκτός από τις κεντρικές οδούς οι δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωσαν παραβάσεις και στους παράνομα σταθμευμένους στους πεζοδρόμους ενώ ζητήθηκε από αύριο και η συνδρομή της τροχαίας με ένα όχημα, ώστε να καθαρίσει το κέντρο της πόλης από τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα.

Στο μεταξύ ο δήμος Βόλου έδωσε και πάλι παράταση στους ελέγχους κατάληψης κοινοχρήστων χώρων από τους καταστηματάρχες εστίασης και διασκέδασης, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Πέγιος δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος