ertnews.gr

Βόλος: 48ωρη απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην Coca-Cola

22/07 20:31
Βόλος: 48ωρη απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην Coca-Cola

Την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας, την ερχόμενη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο Βόλο, κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, προκειμένου να μην υλοποιηθεί η απόφαση της Εταιρείας για κλείσιμο της τοπικής μονάδας και μεταφοράς των δραστηριοτήτων της στο Σχηματάρι. Μέχρι την Δευτέρα, το εργοστάσιο θα συνεχίσει να τελεί υπό κατάληψη (ξεκίνησε την Τετάρτη), ενώ την Τρίτη θα γίνει νέα γενική συνέλευση και να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων. Πάντως, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, κ. Λάζαρος Τσελεπής, η κατεύθυνση θα είναι, να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Ως γνωστόν, την Τετάρτη η Εταιρεία ανακοίνωσε στους 88 εργαζομένους, το κλείσιμο του εργοστασίου, στο πλαίσιο μιας νέας επένδυσης που υλοποιεί στην μονάδα της στο Σχηματάρι. Μάλιστα, κάλεσε τους εργαζόμενους του Βόλου, να μετακομίσουν εκεί, δίνοντάς τους και κίνητρα, όπως επιδότηση ενοικίου, παιδικού σταθμού κ.α.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους δηλώνουν αιφνιδιασμένοι και μιλούν για ανάλγητη συμπεριφορά από πλευράς της Εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version