Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, που τον τελευταίο καιρό είχε γίνει φόβος και τρόμος των καταστηματαρχών σε Κορωπί και Γλυφάδα, προχώρησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορωπίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε περίπου ενάμιση μήνα πραγματοποίησαν έντεκα διαρρήξεις σε καταστήματα, κυρίως εστίασης, αλλά και κομμωτήρια.
Έμπαιναν μέσα, άρπαζαν τις ταμειακές μηχανές με τα χρήματα που υπήρχαν και ό,τι άλλο έβρισκαν χρήσιμο.
Από την Αστυνομία έγιναν τέσσερις συλλήψεις.
Όλα ξεκίνησαν με τις χειροπέδες που πέρασαν σε έναν 34χρονο, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη ακόμη τριών μελών της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας.
Πάνω από 70.000 ευρώ τα κλοπιμαία που είχαν καταφέρει να πάρουν. Μάλιστα σε μόνο μια ημέρα, την 1η Ιουλίου, επιχείρησαν πέντε διαφορετικά χτυπήματα σε διαφορετικές περιοχές του Κορωπίου και της Γλυφάδας.
Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος