Βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΟΦΗ

Τη χαρά της νίκης μετά από σχεδόν τρεις μήνες γεύτηκε ο ΟΦΗ που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κερδίζοντας με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με τον Παμλίδη, αλλά τα γκολ των Σαρδινέρο (52΄) και Σολίς (61΄ με πέναλτι) έδωσαν στον ΟΦΗ τη νίκη.

Ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ στο 7’ με το πλασέ του Σαρδινέρο και τον Λοντίγκιν εξουδετερωμένο, όμως ο Πίρμαν έβαλε τη κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 23’ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία με την κεφαλιά του Σάρτζεον και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ. Ο Παμλίδης πήρε το κοντινό ριμπάουντ από την απόκρουση του Βάτερμαν και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 52’ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα όταν ο Σαρδινέρο μπήκε στη περιοχή και με λόμπα νίκησε τον Λοντίγκιν για το 1-1. Στο 61’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κάργα στη περιοχή και ο Σολίς «έγραψε» το 2-1. Ο ΠΑΣ είχε νέα ευκαιρία στο 69’ με τον Πίρσμαν που σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία, ενώ στο 77’ το σουτ του Μιλιντσεάνου, απέκρουσε ο Βάτερμαν.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Λυμπεράκης, Βούρος – Παμλίδης, Νάουμετς, Κάστρο

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Σακόρ, Μεγιάδο, Σολίς (76΄ Μπαλογιάννης), Στάρτζεον (81΄ Νοικοκυράκης), Γρίβας (46΄ Σόουζα / 90΄ Βαφέας), Σαρδινέρο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρη Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (58΄ Μιλιντσεάνου), Ελευθεριάδης (46΄ Νάουμετς), Παμλίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος