Βαρύ το πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «Φοίνικας Τούμπας» και οπαδός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μότσανος, μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» αναφέρθηκε στο τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στους επτά οπαδούς του Δικεφάλου.

Όπως τόνισε ο ίδιος, ο γιος του είχε ξεκινήσει και αυτός το ταξίδι για τη Λιόν αλλά επέστρεψε μόλις έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν.

«Εγώ είμαι πάρα πολλά χρόνια στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ και συνεχίζουν τώρα οι γιοι μου. Ο γιος μου γύρισε, θέλω να συλληπηθώ όλες τις οικογένειες των θυμάτων, εγώ δεν έχω κοιμηθεί από τη στιγμή, που το άκουσα. Είναι κρίμα γιατί εμείς σαν οπαδοί ζούμε για τον ΠΑΟΚ», σημείωσε αρχικά και δήλωσε πως τυχαίνει να γνωρίζουν τα δύο παιδιά, που έχασαν τη ζωή τους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο και την πλατφόρμα e-kouros, την πρώτη ολοκληρωμένη ψηφιακή καταγραφή του ελληνικού αθλητισμού.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος