UKMTO: Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από πύραυλο στα Στενά του Ορμούζ, τραυματίστηκαν δύο μέλη πληρώματος

Ένα δεξαμενόπλοιο που διέσχιζε τα Στενά του Ορμούζ χτυπήθηκε από βλήμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μέλη του πληρώματος, ανέφερε τη Δευτέρα (21/9) η  Υπηρεσία Ναυτιλιακών Εμπορικών Επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου (UKMTO), επικαλούμενη τις στρατιωτικές αρχές.

Δύο μέλη του πληρώματος υπέστησαν ελαφρά τραύματα, ενώ το πλοίο συνέχισε τον δρόμο του προς το επόμενο λιμάνι προσέγγισης.

Ο οργανισμός πρόσθεσε ότι δεν είχαν αναφερθεί περιβαλλοντικές επιπτώσεις μέχρι τη στιγμήπου εκδόθηκε η προειδοποίηση, ενώ οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν το περιστατικό.

Η αρχή προέτρεψε τα πλοία να επιδεικνύουν προσοχή κατά τη διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ και να αναφέρουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα, χωρίς να κατονομάζουν το δεξαμενόπλοιο ή το μέρος που ευθύνεται για τη ζημιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος